Жена от Лом си поръча цаца в бистро „Рибката“, сервираха й паниран ... кичур коса

Жена от Лом си поръча цаца в бистро „Рибката“, сервираха й паниран … кичур коса

Жена от Лом се зарича, че спира цацата, след като попадна на отвратителна находка в порцията си в кръчма в крайдунавското градче. В чинията изпод рибките се показал… паниран кичур коса.

Гнусната случка се е разиграла вчера в бистро „Рибката“ в Крайдунавския парк в градчето. Местна жителка решила да си поръча порция хрупкава цаца и студена бира в горещия летен ден. Към храната обаче дошъл и ужасяващ бонус.

Изпод рибките се показал дебел кичур черна коса. „Деликатесът“ бил замаскиран с панировка и е цяло чудо, че жената го видяла, преди той да се озове в устата й.

Отвратената клиентка незабавно споделила снимки на гнусотията в социалните мрежи, за да предупреди съгражданите си за качеството на храната във вървежното заведение. Постът й предизвика множество гневни коментари от ломчаните. Оказва се, че много от хората в крайдунавския град избягват да сядат в бистрото, тъй като са им сервирали подобни гадории. Въпреки това ниските цени и прохладният ветрец откъм реката продължават да примамват по-непретенциозни клиенти.

Затова ломчани призовават отговорните институции да извършат проверка на хигиенните условия в заведението, защото е възможно да се стигне до неприятни за здравето последици.

Източник: BulNews.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply