Изпробвайте шампоан със сода Косата ви ще се полудее

Изпробвайте шампоан със сода: Косата ви ще се полудее

Содата за хляб определено е една от най-здравословните съставки в света.

Като разкрива лечебните си свойства, популярността й значително се е увеличила. Сред всички употреби, сода за печене може да се използва и за подобряване на качеството на косата. Тя прави вашите коси блестящи, здрави и почиства косата от различни балсами и токсични химикали.

Ако искате да избегнете всички химически продукти, пълни с различни вредни вещества, определено трябва да опитате следната процедура със сода, за да поддържате и подобрявате здравето на косата си. Ще бъдете изумени от резултатите!

РЕЦЕПТА:
Направете смес между една част сода и три части вода. Нанесете получената смес на мокра или суха коса и я масажирайте добре.
Оставете сместа да действа за 2-3 минути и след това я изплакнете. Почиствайте косата от остатъците, като използвате топла вода.
Следващото нещо, което трябва да направите, е да направите смес от оцет, като комбинирате 1 част ябълков оцет и 4 части вода. Можете да избегнете миризмата чрез добавяне на няколко капки лавандула, розмарин или ментово етврично масло. Измийте косата си с тази смес.
Може да е малко трудно да измиете косата без шампоан, но резултатите напълно ще ви учудят и ще променят мнението ви!

Източник: modernitta.com

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply