5 идеи, с които антрето ви ще стане като от корица на списание (СНИМКИ) (1)

5 идеи, с които антрето ви ще стане като от корица на списание (СНИМКИ)

Едно от най-важните места във всеки дом е антрето. Това е първото нещо, което гостите ви виждат, след като прекрачат входната врата и затова е изключително важно да го обзаведете както трябва.

Независимо от размерите, то трябва да съчетава красотата и комфорта.

Ако все още се чудите как да подходите към тази част от дома си, днес ще ви предложим няколко актуални идеи, с които ще придадете на антрето си повече уют.

Подбирайте правилно цвета на довършителните материали

Ако антрето ви не е много малко, не използвайте тъмни цветове или тапети с големи рисунки. По-добре е да заложите на по-светлите и приглушени цветове като бледо лилаво, светлозелено или бледо жълто. Те ще увеличат визуално размерите на помещението.

Без ограничения при настилките за пода

Може да сложите тъмен линолеум, светли плочки или пък килим. Ако все пак сте привърженик на универсалното, изберете тъмно покритие. А подовото отопление е отличен избор, който ще ви е много полезен, особено през по-студените дни от годината.

Безразборно нахвърляни дрехи и обувки

Разхвърляните дрехи и обувки само загрозяват антрето. Дизайнерите предлагат множество варианти, с които можете да решите този проблем. В един голям шкаф можете да приберете всички дрехи и обувки. А защо не една дървена закачалка на стената? И малко шкафче с рафтчета, на които да подредите обувките си.

Хубаво осветление

От осветлението зависи първото впечатление. Освен това светлината влияе на настроението на обитателите. Забравете за луничките и отдайте предпочитанията си на полилеите.

Красиви вещи

В антрето може да сложите ваза с цветя или ярък пуф, в който обуването на обувки ще се превърне в истинско удоволствие. /jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар