Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете

Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете

Казвали сме го много пъти и със сигурност ще продължаваме да го казваме – всяка жена е красива по своя си начин! Останалото е въпрос на вкус.

Това, което ще направим днес, е да ви разкрием с какво една дама най-много омайва господата според нейната китайска зодия. Не за друго, ами просто, за да знае кое е нейното силно оръжие в покоряването на мъжките сърца. Както и каква е нейната енергия – Ин или Ян. Ин се свързва с нежността и спокойствието, Ян – с борбеността и активността.

Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете

Змия
Енергия – Ин

Ако за повечето хора змия е обидна дума, то в източната астрология е повече от комплимент. Това са едни от най-привлекателните и сексапилни жени. Техният сексуален магнетизъм е толкова силен, че без значение от физическите данни, тези дами омайват всеки мъж, който си поискат. Изискват обаче и обожание. Започнете ли да ги пренебрегвате, много бързо ще ги изгубите.

Кон
Енергия – Ян

Тези жени са инатливи и непокорни. Но в същото време и опасно умни. Те може би не са най-предпочитани от посредствените мъже. Но господата, които се открояват с висок интелект и амбиции несъмнено остават силно впечатлени от разсъжденията и аналитичността на дамите, зодия Кон. С тях няма празни приказки, не обичат повърхностните хора и обикновено успяват да се реализират до високи върхове.

Маймуна
Енергия Ин и Ян

Дами с много силна интуиция и уникална способност да се разбират с мъжете. Те нямат нужда да „омайват“, защото силният пол намира в тях истински приятел и партньор, на когото може да се разчита. А кой мъж не иска точно това от своята половинка? Има и още нещо, по-голямата част от тези момичета танцуват превъзходно, което също е голям плюс, особено що се отнася за съблазняване.

Овца
Енергия Ин

Природно красиви жени. Но по-големият им плюс е, че те просто знаят как да отговорят на нуждите на техния партньор. Преди това, обаче, той трябва да е доказал своите чувства и преданост. Последното няма да му е трудно, защото тези момичета имат още един плюс, който направо си е за завиждане – те с разцъфтяват с всяка изминала година. Дори на възраст, те ще продължават да изглеждат повече от прекрасно.

Заек
Енергия Ин

Фини движения, съблазнителен силует и огромна женска енергия. В китайската астрология тези жени са смятани за едни от най-фините и женствените. Не обичат конфликтите, гледат да са деликатни, а маниерите им са безупречни. Или ако един мъж си търси жена в истинския смисъл на думата, то няма как да не се впечатли дама, зодия Заек.

Плъх
Енергия Ян

Тази жена е колкото противоречива, толкова и интересна. Тя е или ангелско цвете, или отровно растение, всичко зависи от отношението, което получава. Тя обикновено има много успехи сред мъжете, защото умее да бъде точно такава, каквато човекът срещу нея иска да бъде. Но не, не си мислете, че говорим за лицемерие. Просто тя умее да въплъщава в себе си различни комбинации от качества и умения. Тоест за всеки мъж може да стане идеалната жена. Само дето това ще продължи до момента, в който той не я нарани с нещо. Тогава… лошо му се пише.

Куче
Енергия Ян

Тези момичета са едни от най-верните партньори. Те имат морал и ценности, на които можем да се възхищаваме и от които да взимаме пример. Всеки мъж, който държи на истинските и безкористни отношения, ще бъде покорен още след първите разменени думи с такава жена. Особено в днешно време да имаш до себе си личност, непокварена от материалните неща и лицемерието, си е направо находка. И ако един мъж има малко акъл в главата си, ще оцени това.

Дракон
Енергия Ин и Ян

Опасни жени! Те така умеят да си играят с мъжете, че милите направо се разтреперват от желание и страст. Тайната? Тези момичета имат мощна сексуална енергия, но по-важното е, че знаят как да я управляват. Обикновено са и много артистични и могат да те заведат в цветен свят, пълен с непознати и интересни неща, но и с много страст. Има една теория, че ако си бил с жена Дракон, дълго време не можеш и да помислиш за друга. Освен, ако и тя не е Дракон.

Бик
Енергия Ин

Силни и самостоятелни жени, способни да се справят с всяка ситуация. В очите на мъжете изпъкват с своята компетентност, увереност и самоконтрол. Истина е, че има и господа, които се плашат от тях. Но пък, ако мъжът е стабилен и сигурен в себе си, няма начин да не се възхити на духа и уменията на това силно момиче. А след това наистина ще се влюби в нежната и красива душа, която се крие дълбоко в нея.

Тигър
Енергия Ян

Няма да ви лъжем, това са най-непредсказуемите жени. Те носят много силна, борбена енергия и ако разчитате, че ще си поливат цветята, ще ви готвят домашни гозби и кротко ще чакат да се приберете, няма да стане. Но пък от друга страна, ако търсите енергична, вълнуваща, интересна и страстна партньорка, това е жената за вас. Тя впечатлява със своята горда осанка, сластни движения и някак си имаш усещането, че е едно стъпало над останалите жени, “висока топка”. Но, пак казваме, тя не е лъжица за всяка уста.

Петел
Енергия Ин

Много жизнерадостни и лъчезарни момичета. Като влязат в стаята, сякаш я огряват. Разтапят мъжките сърца със своето излъчване, вдъхват младост и живот, до тях имаш чувството, че няма непостижими неща. Но внимавайте, защото са и много раними. Те тръгват с добро и очакват същото насреща. Разочароват ли се от вас, може и да ви просят, но просто вече няма да е същото.

Глиган
Енергия Ян

Тези жени омайват много, много силно. Защото при тях това се случва на две нива. Първо, те не са от типа „лесни жени“ и представляват сладко предизвикателство за мъжете. След това, ако сте сред щастливците, на които ще позволят да стигнат до леглото им, ви чака още един „удар“. Дамите, зодия Глиган, са най-добрите любовници, способни да задоволят всякакви капризи! В източната астрология, Глиган е символ на плътски удоволствия. Или с други думи – преследваш недостъпната, а когато я спечелиш и се помислиш за победител, тя те зашеметява със страхотен секс. Как да не полудееш по такава жена?

Източник: Модернитта

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply