Ето кой размер мъжко "достойнство" е идеален

Край на драмите! Ето кой размер мъжко „достойнство“ е идеален за жените

Темата с размера на мъжкото „достойнство“ се дискутира непрекъснато.

Съществува схващане, че колкото по-надарен е мъжът, толкова по-добър любовник е и жените, водени от този принцип, не повтарят с мъже с малки пениси. Може би поради тази причина много представители на силния пол изпитват доста притеснения от големината на члена си и че той няма да бъде оценен подобаващо от половинката им.

Експерти от САЩ решиха да сложат край на спекулациите по темата.

Те се обърнаха към нежния пол с въпроса кой размер на пениса е идеален. Оказва се, че параметрите му зависят от това каква връзка възнамерява да изгради дамата с партньора си.

Учени от Калифорнийския университет в Лос Анджелис са направили изследване, в което са използвали обемни модели на мъжки полови органи. След това са направили проучване, в което са участвали 75 дами. Те трябвало да споделят кой от моделите предпочитат за еднократен сексуален контакт и кой – за сериозни отношения.

Резултатите са показали, че за секс за една нощ жените предпочитат мъже, чийто полов член е дълъг 16,3 см. и дебел 12,7 см.

Когато жените разглеждат мъжа като човек, с когото ще градят сериозни отношения, най-често се спирали на модели с размери до 16 см. дължина и 12,2 см. дебелина.

Като цяло се оказва, че размерът на пениса, който предпочитат дамите, е малко по-голям от този на средностатистическия мъж. А безпристрастната статистика показва, че средният размер на мъжкото „достойнство“ е от 13,5 см. до 13,9 см. /jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply