Кажи ми месеца на сватбата, да ти кажа колко щастие ще имаш

Кажи ми месеца на сватбата, да ти кажа колко щастие ще имаш

Казали сте заветното „Да“ на избраника или избраницата на вашето сърце и вече рисувате перфектния сватбен ден във въображението си. Обмислихте ли добре, обаче, в кой месец ще се случи този важен ден?

Направете избора си внимателно, защото се оказва, че семейното щастие зависи от това в кой месец ще изберете да станете съпруг и съпруга.

Януари
За двойките, които се врекат във вечна вярност през януари, може да се окаже, че вечността е краткотрайна величина. Повечето младоженци споделят вярването, че „Само вълците се женят през януари“ и странят от перспективата за сватба в този месец.

Февруари
Този месец обещава продължителен брак и щастливо съжителство, изпълнено с любов за всички, които го изберат за своята сватба.

Март
Това е месец, който провокира радикални промени. Възможно е на новото семейство да му се наложи в близко бъдеще да напусне родината си, а един ден и потомството им да опита късмета си в чужбина.

Април
Този месец предвещава пъстро съжителство за младото семейство. Спокойствието и радостта ще отстъпват място на неблагополучията и сплетните и обратно.

Май
Вярванията за него са в двете крайности, добри или лоши. Добрите свързват месеца със зараждащата се пролет и изгряването на новия живот. От другата страна, обаче, стои популярна руска поговорка, според която оженилите се през май, ще се маят цял живот.

Юни
Този месец се свързва с благодатен и сладък живот, наситен със сполука и щастие за младото семейство.

Юли
Наподобява четвъртия месец от годината. Също, както при него, ще предложи на младоженците ежедневие, изпъстрено с разнообразни и противоречащи си емоции.

Август
Е обичайно свързван с отпускарско настроение. А стане ли дума за семеен живот, сватба в този летен месец ще даде началото на дълъг, хармоничен живот. Мъжът и жената ще си бъдат взаимна опора, в същото време децата ще имат истински приятели в лицето на мама и татко.

Септември
Може да бъде не само голямо вълнение за първокласниците, но и прекрасна поличба за всяка двойка, която вдигне сватба по това време на годината. Всичко лошо ще стои далеч от семейното огнище и вместо това ще царят сговор и спокойствие.

Октомври
Изобщо не е препоръчителен! Младата двойка ще бъде непрекъснато атакувана от несгоди и препятствия по пътя си.

Ноември
Това е точният месец за сватба за всички, които обичат да живеят пищно и бляскаво. Парите с лекота ще идват при тях.

Декември
Е месец, пълен с чудеса. На тези, които се венчаят тогава, ще донесе и чудото на един семеен живот, украсен с нежна любов и разбирателство.
sanovnik.at

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply