Спътник засне мистериозен гигантски надпис в Юта (ВИДЕО)

Спътник засне мистериозен гигантски надпис в Юта (ВИДЕО)

Ентусиасти и водещият популярния уфологичен и конспиративен канал в YouTube „UFOmania“, разказаха на абонатите си за новата си невероятна находка.

Изследователите казват, че са разглеждали сателитни снимки на пустинните райони на щата Юта, чрез „Google Earth“ и изненадващо открили на земята мистериозно скупване на големи обекти, разположени на четири поредни реда. Координати на аномалията: 40 ° 16’13.4 „N 112 ° 21’40.2“ W

Авторите прегледали по-стари сателитни снимки на това място и с изненада установили, че мистериозният феномен се случва тук най-малко от 1993 г., тоест, той се явява в пустинята, не от вчера, нито от седмица или месец. Удивително е, че никой не е открил тази аномалия преди.

Конспирационни теоретици излагат хипотезата, че става въпрос за символи, които някога са били нанесени на земята от представители на извънземна цивилизация, и човек може само да гадае какво е кодирано в тези писма. Един експерт казва със сигурност: ако това е вярно, езикът на пришълците трябва да бъде много сложен, тъй като никоя от буквите не се повтаря. Това значително намалява шансовете на земните криптографи да декодират интригуващото послание.

Що се отнася до скептиците, по тяхно мнение, става въпрос за изкуствени насаждения от дървета.

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply