Димитър Рачков трепери да не изгуби отново Мария

Димитър Рачков все още си носи обецата от раздялата с Мария Игнатова!

Водещата Мария Игнатова чукна 39 години, а „Господари на ефира“, начело с любимия й Димитър Рачков, спретнаха вълнуваща изненада за нея, пише HotArena.net.

Почти цялото предаване беше посветено на празника на Мария, а в студиото с торта се появи и синът й Виктор, писа „Галерия“.

Екипът я поздрави със скеч от най-добрите и забавни образи, в които се е превъплъщавала. Последва прочувствена песен на Роби Уилямс, а Рачков се разплака от емоции и щастие.

Зад кадър обаче останаха недоизказаните причини за неговите сълзи. Преди месеци двойката отново възобнови отношенията си след известен период на раздяла. Вечно усмихнатият актьор преживя тежко липсата на Мария и още не може да повярва, че я държи в обятията си.

Той непрекъснато се страхувал, че може да я загуби, и това не му давало мира. Изглежда му трябва повече време, за да преодолее натрупаните негативни чувства.

Митко е и много ревнив по природа. Това е едно от нещата, заради които Мария му била шута преди година и половина.

Сега комикът опитвал повече да се сдържа, но не можел да понесе мисълта, че актрисата може пак да му изневери. Затова не се отделял от нея и настоял двамата да водят заедно „Господарите“.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар