Зуека потресе всички: За дъщеря си няма пари, но за апартамент извади 300 бона!

Зуека потресе всички: За дъщеря си няма пари, но за апартамент извади 300 бона!

Зуека продължава да харчи като луд, но само за новото си семейство!

В апартамент за впечатляващите 322 хиляди лева се нанесе Васил Василев – Зуека, показа проверка на „България днес“. Жилището е с площ от 142 кв. м. Предостатъчно, за да могат Зуека и новата му съпруга Анна Вичева да се ширят заедно с общия им син.

Зуека потресе всички: За дъщеря си няма пари, но за апартамент извади 300 бона!

Зуека предпочете да си купи апартамент, вместо да помогне на дъщеря си

Новият дом на актьора и режисьорката се помещава в скъпарска кооперация в централната част на София. Така Зуека, Ани и невръстният Стефан могат преспокойно да се разхождат в близката Борисова градина.

Малко след като Васко и Ани се залюбиха, двамата се сдобиха с първия си общ дом. Срещу близо 400 бона през 2013 г. водещият на „Господари на ефира“ купи от името на фирмата си „Дрийм артист“ двуетажна къща с огромен двор в софийското село Лозен.

Раждането на сина Стефан обаче кара Василев да замени спокойствието и чистия въздух край града с центъра на София. Така, след като малчуганът поотрастна и му трябва елитна детска градина, мама и татко сменят адреса си.

Актьорът набързо продаде къщата в Лозен на украински бизнесмен. Получената сума му позволява да изплати ипотечния кредит и дори да е на печалба, обясняват запознати.

Малко след това е купен и новият апартамент. Този път според документите сделката е на името на съпругата му. Пак според документите по сделката Анна Вичева плаща част от сумата за луксозното жилище с кредит. Останалите пари, според запознати, дава от спестяванията си Зуека, пише HotNews.bg.

Покупката идва в доста изненадващ момент, защото наскоро дъщерята на комика – Девина, замина да учи в Англия, но семестъра й не го плати баща й. Той е обещал да й дава само по 490 паунда месечно, а в същото време си купува жилище на пъпа на София.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply