Да подкрепим една българска красавица и да й помогнем да прослави родината ни по света! Вижте историята на Диана, която има шанс да изгрее на корицата на MAXIM

Вижте историята на Диана, която има шанс да изгрее на корицата на MAXIM

Тя се казва Диана Николова – красива и скромна, на път да сбъдне най-съкровеното си желание и да изгрее на корицата на престижното списание MAXIM. Участва в конкурса с огромно желание и вълнение и се нуждае от подкрепата на всички нас – тези, които умеят да ценят красотата на страната си и на хората, родени тук!

Диана Николова е от София, занимава се с графичен дизайн и моделство. Прави нещата които обича и е доволна от това. Много е общителна. Харесва шумните компании, почитателка е на клубовете и е влюбена в музиката.

„Обожавам да се шегувам с всичко, защото това ми помага да приемам живота по-леко“ – с усмивка споделя Диди. Няма как да не съгласим с нея.

Невероятната красота на българката е пословична и днешната история само потвърждава този факт.

Приятели, да покажем колко съпричастни и задружни можем да бъдем, когато става дума за нашата страна, нашата красота, нашите прекрасни жени!

А ето и самата кауза:
За корицата на престижното списание MAXIM се борят над 6000 девойки от цял свят, като на финала ще бъде избрана само една.

Всички се надяваме това да е нашата красавица!

Гласуването е постоянно и всеки ден е необходимо да се гласува в определените дати, за да не отпадне кандидатката. С всеки кръг нещата се усложняват и гласуващите трябва да се увеличават и да не спират да оказват своята подкрепа.

В момента Диана Николова е на четвърта позиция в трети кръг, а за да продължи напред, трябва да се изкачи до първа.

Гласуването е с кауза или безплатно по преценка на всеки гласуващ. Има малък бутон с надпис free vote за всички, които имат желание да помогнат.

Гласувайте ТУК  

Ако Диана спечели, тя е решила да раздели част от наградата си с хора, изпаднали в нужда. Така ще сподели щастието си и с другите!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply