Какъв подарък да подарите на мъж според зодията му (Част I)

Празниците идват, а вие дори нямате идея с какъв подарък ще изненадате любимия? Избирането на подаръци за мъж не винаги е лесна задача особено, ако се познавате от скоро. Ако и вие се затруднявате да изберете изненада за гаджето за Нова година, ви предлагаме да обърнете внимание на характерните за зодиакалния му знак предпочитания.

Овен

Овенът обича подаръци, които да може да използва ежедневно и по този начин постоянно да му напомнят колко е обичан и ценен. Най-добре е да пазите в строга тайна какво мислите да му подарите, тъй като овенът много обича изненадите. Красив мек пуловер или парфюм са подходящи подаръци за мъжете, представители на тази зодия, тъй като те са импулсивни и енергични, но в същото време обичат домашния уют.

Телец

Представителите на тази зодия обичат да получават практични, но скъпи подаръци. Ще ги зарадвате, ако им подарите нещо, създадено специално за тях. И тъй като те са гастрономи, ще ги впечатлите, ако им приготвите собственоръчно домашен кейк или сладки. Писалка със златно перо, настолен часовник или рамка за снимка също са подходящи подаръци, които овенът ще използва внимателно и грижливо.

Близнаци

Мъжете близнаци са пътешественици по душа и ако имате възможност да им подарите екскурзия до мечтаната от тях дестинация, това ще бъде щедро оценено от тяхна страна. Ако все пак бюджетът не  ви позволява да ги изненадате по този скъп начин, купете им книга за пътешествия, а също и музикален плейър или преносима батерия за лаптоп, които са особено подходящи за приключения по време на път.

Рак

Романтичните и чувствителни раци ценят освен самия подарък и начина, по който ще бъде опакован и поднесен той. Домошар по природа, ракът ще бъде доволен и щастлив, ако му подарите сувенир за дома, любимата настолна игра (за весели събирания с приятели вкъщи), както и шал или жилетка.

Очаквайте скоро статия с най-подходящите подаръци за мъже от зодиите: Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply