5 неща, които задължително трябва да имате в гардероба си през 2019-а

Всяка година модата диктува нови правила, които понякога изглеждат доста странни. Добре е да знаете, че 2019-а ви е подготвила много стилни изненади, пише jenata.blitz.bg.

Модните експерти вече съставиха списък на нещата, които ще бъдат хит през тази година. Длъжни сме да признаем, че някои от тях изглеждат много привлекателни.

Ето ги и нещата, които задължително трябва да имате в гардероба си през 2019-а:

„Мамините“ дънки

Едва ли има момиче, което да не е намирало в гардероба на майка си свободни дънки с висока талия, които търпеливо чакат своето време. Е, можем смело да кажем, че го дочакаха!

Кльощавите джинси отдавна потънаха в забрава, за да бъдат заменени от удобните свободни панталони.

Къс топ

Изглежда, че модата от 2000 година се завръща. Как иначе бихме си обяснили факта, че късите топове отново се радват на голяма популярност?

Преди време те бяха заменени от дълги пуловери и огромни и безформени тениски, но сега можете да забравите за последните.

Само не бързайте да изхвърляте дългата вталена блузка, защото тя е универсална – можете да я носите както запасана в панталона, така и като мини рокличка.

Чанта тип банан

Заради този аксесоар се водеха истински войни. Някои го смятаха за напълно абсурден, други пък не спираха да твърдят, че подобни чанти са изключително удобни. Какво можем да кажем по въпроса, след като дори световноизвестните звезди имат по една такава вещ в гардероба си?!?

За да сте в крак с модата през тази година, е добре да се обзаведете поне с една чанта тип седло. Само погледнете тези сладки модели на Dior!

Шал

Това е единственият аксесоар, който никога няма да загуби актуалността си. През зимния сезон е добре да заложите на шаловете от естествена вълна.

Ботуши над коляното

Бързаме да зарадваме всички фенки на този тип обувка – и през 2019 година можете спокойно да продължите да си ги носите.

Добре е обаче да обърнете внимание на моделите, които не са с много висок ток.

Между другото, не ви съветваме да бързате да се отървете на мига от старите си дрехи. Рано или късно, те отново ще се върнат на мода!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply