Всяка жена трябва да знае тези трикове с червило

Червилото присъства в чантата на всяка жена, но много от дамите не са наясно точно как да го поставят, за да направят грима си още по-ефектен.

Ето няколко прости трика с червилото, които със сигурност ще ви харесат и ще побързате да изпробвате, пише jenata.blitz.bg.

Слагане на коректор по контура на устните

Това е особено полезно, когато използвате по-ярки червила. Така ще си помогнете при нанасянето му и няма да излизате от контура на устните си. Устните ви ще изглеждат много по-сочни и ще се открояват повече.

Издръжливостта на червилото е много важен фактор. Не всички обаче знаят, че след нанасянето на първия слой, преди нанасянето на втория, е добре да попиете устните със салфетка. Така червилото ви ще издържи в пъти по-дълго време.

През зимата често се сблъскаме с проблема „сухи и напукани устни“. Дори и най-хубавите и качествени балсами не винаги помагат. Какво да правите в спешни ситуации? Вземете четчицата си за вежди и внимателно с помощта й отстранете мъртвите клетки, без да увредите новата кожа.

Начертайте кръст

Искате горната ви устна да изглежда перфектна? Трябва просто да нарисувате кръст. По този начин може да скриете асиметрията, ако има такава, освен това по-лесно ще подчертаете формата на устните.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар