Хобо чантите се завръщат тази пролет

През изминалата година бяха издигнати в култ малките консервативни чанти с минималистичен дизайн. Модните диктатори създадоха непреодолими битови проблеми на дамите с драстичното смаляване на размера на аксесоарите, с което ги ограничиха да носят със себе си само до най-необходимите вещи, пише edna.bg.

Тази пролет обстоятелствата се променят: любимата ни чанта тип „торба“ се качва на подиума и се завръща на улицата, за да се притече на помощ на всяко практично градско момиче.

Първо, нека си припомним какво точно представлява чантата „хобо“ – думата е американски жаргон за бездомник, битник. Уместен еквивалент на български език вероятно е чанта тип „торба“. Тя е средна или голяма, с цип и презрамка. Свободната ѝ форма дава възможност на притежателката си да носи със себе си всичко необходимо, че и отгоре. Добрата новина е, че въпреки голямата си вместимост тази чанта не изглежда свръхголяма и агресивна. Отива на почти всякакъв тоалет и добавя закачлив бохемски шик към ежедневната визия.

Хобо чантата с дебела презрамка и много джобове е перфектният аксесоар за пътуване. Тя няма да отнеме от класата и стила дори на една ежедневна бизнес визия – ще изглеждате зашеметяващо с пола тип „молив“ и раирана риза. А ако целите по-безгрижен и разчупен вид, препочъваме ви да носите хобо чантата с неофициални ежедневни дрехи със свободна кройка в моногроматични цветове. Не се страхувайте да експериментирате.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply