Зодиите, които е трудно да разгадаеш какво чувстват и мислят, а те ревниво пазят тайните си

Има няколко зодии, които е трудно да разбереш какво чувстват и то не защото са безчувствени, а защото или не знаят как, да изразяват или прикриват емоциите си, за да не се почувстват уязвими . Това често е маска, под която се крият едни свръхчувствителни същества, прикрити зад здрава броня, пише За жената.

1. Скорпион
Това е е един от най-студените и най-малко чувствителни знаци в зодиака. Хората от тази зодия са известни с това, че могат да скрият дълбоко емоциите си с безизразно лице като играч на покер. Тези хора са много трудни за разгадаване и защото не реагират инстинктивно и/или бурно, а по-скоро са склонни да премислят действията и думите си, а реакциите им са обрани.

2. Козирог
Почти невъзможно е да разгадаете човек от тази зодия, защото той умее да си слага маска за пред света. Козирозите са сериозни и сдържани. Като цяло те не обичат силните прояви на емоции и никога не реагират първосигнално. Те са много фокусирани и амбициозни хора, и са наясно, че без известна доза лицемерие, няма как да успеят в модерния свят.

3. Близнаци
За разлика от Козирог и Водолей, Близнаците не са сдържани, но пък са двойствени. Именно затова на другите хора им е много трудно да разгадаят един истински представител на тази зодия. Близнаците умело могат да прикрият всяко едно нещо, което е в съзнанието им, но те не желаят другите да знаят. Те са родени за шампиони в играта на покер.

4. Везни
Везните умеят най-добре да заблуждават другите, стига само да го поискат. Те като цяло не обичат да дават лична информация за себе си, за да избегнат конфронтацията. Хората от тази зодия са склонни (когато са поставени под натиск) да стават лицемерни и фалшиви. Те твърде много държат на добрата си репутация и са готови на всичко, за да я запазят.

5. Рак
Представителите на този знак също са склонни да се крият зад по-хубава фасада на любов, добрина и светлина. Всъщност много често те са склонни да бъдат мрачни и потиснати. Хората от тази зодия могат да изглеждат любезни и състрадателни в дадена ситуация, а всъщност да крият малко по-различни, отрицателни мисли за ситуацията или участниците в нея.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар