Какво дърво сте според дата на раждане (келтска астрология)

Вижте какво дърво сте и какво говори то за вас според дата на раждането, според highviewart.com:

Ела (тайнственост) 2 януари – 11 януари; 5 юли­ – 14 юли

С изключителен вкус към всичко, възвишени и с чувство за достойнство, те обичат всичко красиво, капризни са, упорити, егоисти, но се грижат за онези, които са близко до тях, скромни, много амбициозни, талантливи, трудолюбиви, отлични любовници и партньори в живота, добри приятели, но и с много врагове; хора, на които може да се разчита.

Бряст (благородство, възвишеност) 12 януари – 24 януари; 15 юли­ – 25 юли

Хора с приятна външност, обличат се с вкус, имат скромни желания, не забравят и не прощават грешките на околните, весели и бодри, обичат да ръководят, но не и да се подчиняват; любвеобвилни и верни партньори в живота; имат и дават становище по всички въпроси и обичат да вземат решения вместо другите; благородни личности; великодушни; с добро чувство за хумор; практични.

Кипарис (вярност, преданост) 25 януари­ – 3 февруари; 26 юли – 4 август

Силни, мускулести, приспособими, приемат живота такъв, какъвто е, щастливци, оптимисти, нуждаещи се от достатъчно материални блага и признание, ненавиждат самотата, страстни любовници, верни партньори, темпераментни, непокорни, педантични и лекомислени.

Топола (неувереност, съмнение) 4 февруари – 8 февруари; 1 май­ – 14 май; 5 август – 13 август

Изглеждат много изтънчени; не са уверени в себе си, храбри са само, ако е необходимо; нуждаят се от престиж и приятно обкръжение, много придирчиви; често са самотни, враждебно са настроени към останалите, артистични натури, добри организатори, добри оратори, издържливи във всяка една ситуация, приемат брачния живот много на сериозно.

Кедър (доверие, сигурност) 9 февруари­ – 18 февруари; 14 август­ – 23 август

Много привлекателни личности, знаят как да се приспособяват, обичат лукса, радват се на добро здраве, не са срамежливи, самоуверени са, решителни, нетърпеливи, искат да направят впечатление на другите, трудолюбиви, оптимисти, чакащи своята истинска любов, способни бързо да вземат решения.

Бор (претенциозност, взискателност) 19 февруари – 28 февруари; 24 август – 2 септември

Обичат приятната компания, много силни и здрави са, знаят как да направят живота си удобен, много действени, естествени, добра компания са, но рядко и добри приятели. Лесно се влюбват, но тяхната страст бързо отминава. Много често остават разочаровани в търсенето на идеалната личност, заслужаваща доверието и любовта им.

Плачеща върба (меланхолия) 1 март­ – 10 март; 3 септември – 12 септември

Красиви, но много меланхолични натури; привлекателни, съчувствени личности, обичат всичко красиво и направено с вкус, обичат да пътуват, фантазьори са, неспокойни, капризни, честни, животът с тях е на приливи и отливи (не се живее лесно с тях); имат добра интуиция.

Липа (колебливост, съмнение) 11 март – 20 март; 13 септември – 22 септември

Приемат живота такъв, какъвто е; ненавиждат борбата, стреса и труда (мързеливи са и обичат да бездействат); мекушави натури са, но са много добри приятели, талантливи личности, но не достатъчно упорити, за да се развият; често плачат или се оплакват на околните; много ревниви и лоялни партньори.

Дъб (силна натура, здравина) 21 март

Храбри, силни, непреклонни, независими, чувствителни, не обичат промените, стъпили са здраво на земята; хора на действието.

Лешник (чудатост, забележителност) 22 март­ – 31 март; 24 септември­ – 3 октомври

Очарователни, умеят да разбират околните; знаят как да направят впечатление, активни защитници на обществените каузи, известни личности са, капризни и непостоянни любовници, но честни и толерантни съдружници в бизнеса, защитници на правотата и справедливостта.

Самодивско дърво (чувствителност) 1 април­ – 10 април; 4 октомври – 13 октомври

Обаятелни личности, бодри, талантливи, не са егоисти, обичат да привличат вниманието, обичат живота, движението, напрегнатостта и сложните ситуации, едновременно зависими и независими, имат добър вкус, емоционални, страстни, много добра и търсена компания са, прощават лесно.

Явор (самостоятелност) 11 април­ – 20 април; 14 октомври – 23 октомври

Необикновени личности, изпълнени с въображение и оригиналност, плахи и сдържани; амбициозни, горделиви и надменни, уважават единствено себе си, жадни за приключения, понякога нервни; комплексари; с добра памет, лесно заучават нещата; с объркан любовен живот.

Орех (страст) 21 април – 30 април; 24 октомври – 11 ноември

Неумолими, странни и пълни с контрасти, често егоисти, агресивни, благородни, с неочаквани реакции, спонтанни, с неограничена амбиция, не са гъвкави, трудни и необичайни колеги; изобретателни стратези, много ревниви и страстни, не правят никога компромиси.

Кестен (честност, правдивост) 15 май – 24 май; 12 ноември – 21 ноември

Необикновено красиви са, но не обичат да правят впечатление, защитници на правотата и закона, жизнени, любопитни, родени дипломати, но раздразнителни и чувствителни в компания; често им липсва самоувереност; гледат понякога надменно на останалите; чувстват, че са неразбрани от останалите, обичат само веднъж, срещат трудности при откриването на спътник в живота си.

Ясен (амбиция) 25 май – 3 юни; 22 ноември – 1 декември

Необикновено привлекателни, жизнени, импулсивни, непрекъснато търсещи, не се впечатляват от критиката на околните, амбициозни, интелектуалци, талантливи, доволни от съдбата си, понякога егоисти, издържливи; хора, на които може да се разчита, верни и предпазливи партньори в живота, в повечето случаи залагат на разсъдъка, а не на чувствата; сериозни партьори в бизнеса.

Габър (добър вкус) 4 юни­ – 13 юни; 2 декември – 11 декември

С изтънчена красота, загрижени за това как изглеждат, с добър вкус, егоисти, нареждат живота си по възможно най­ удобен начин; разчитат на разума си; дисциплинирани; благородни и винаги любезни, мечтаят за необикновени любовници или партньори и рядко са доволни от своя избор на партьор, повечето са недоверчиви; никога не са уверени в това, което вършат, но са много добросъвестни.

Смокиня (чувствителност) 14 юни – 23 юни; 12 декември – 21 декември

Много силни, независими, не позволяват да им се противоречи, обичат живота, семейството и децата си, обичат животните; с чувство за хумор, обичат безделието и мързела; доказват талантите и интелигентността си.

Бреза (вдъхновение) 24 юни

Жизнени, привлекателни, комуникативни, непринудени, скромни, не харесват излишъка, обичат живота в природата и тишината, не са много страстни, с богато въображение, не много амбициозни, създатели на тиха и приятна атмосфера.

Ябълка (любов) 25 юни­ – 4 юли; 23 декември­ – 1 януари

Много очарователни, привлекателни, с приятен ореол, кокетни, авантюристични натури, чувствителни, винаги влюбени в някого или в нещо, искат да обичат и да бъдат обичани, верни и нежни партньори , много великодушни, талантливи, безгрижни, с богато въображение.

Маслина (мъдрост, проницателност) 23 септември

Обичат слънцето, топлината и добрите чувства. Разумни, балансирани, отбягващи агресията и насилието, толерантни, ведри и спокойни натури. Чувствителни и винаги търсещи справедливостта. Обичат да четат книги и да са в компанията на изтънчени и светски хора.

Бук (творчество, креативност) 22 декември

Имат добър вкус, загрижени са относно това как изглеждат, материалисти, добре организират живота и кариерата си, пестеливи, добри лидери/мениджъри, предприемчиви, разумни, великолепни партньори в живота, запалени са по здравословния начин на живот (диети, спорт и т.н.).

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply