Колко чифта обувки има Селин Дион?

В скорошен епизод на Carpool Karaoke Селин Дион призна, че е обсебена от обувките. Певицата потвърди това, като се оказа, че големите цифри не са хиперболизирани, а напротив – тя притежава около 10 000 чифта обувки, пише eva.bg.

Ако повечето от нас намират най-различни места у дома, за да държат обувките си, за завидна колекция като тази на Дион са необходими други методиВ момента тя държи обувките си в огромен склад във Вегас. Предишното им място е бил дигитален „walk-in“ гардероб в дома й във Флорида, където обувките са били подредени по цветове и са били избирани чрез натискането на серия от бутони: „Натисках определеното копче и те се появяваха пред мен“, казва тя за този впечатляващ гардероб.

Селин споделя, че има специална връзка с всеки един чифт, тъй като всеки от тях й носи определен спомен:

Не бих могла да се разделя с нищо от колекцията ми с обувки. Всеки чифт ме е довел до мястото, на което се намирам сега. Обувките ми са част от всяка стъпка, която съм извървяла. Може да ме помислите за луда, но наистина не изхвърлям нищо. Просто продължавам да купувам по-големи пространства, в които да ги съхранявам“, категорична е тя.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply