Най-добрият шеф в света готви на летището в Ница

Към единствения по рода си поне в Европа ВИП – терминал, който бе открит преди няколко години специално за пасажерите, излитащи и пристигащи с частни самолети на летището в Ница, бе прибавена и още една нечувана преди екстра, с която не може да се похвали никоя друга аерогара на планетата. На негов терен готви самият шеф Мауро Колагреко, пише КРОСС.

Това е майсторът, който държи и определения тази година за най-добър ресторант в света „Миразур”. Ресторантът му на летището в Ница се нарича „Естивал”.

Дизайнът на заведението, което се намира на първия етаж на по-отдалечения от града Втори терминал на летището в Ница, е издържан в минималистичен стил, в модния в момента в цялата индустрия на гостоприемството тренд, който напомня американско ретро.

Менюто, независимо дали за закуска, обед или вечеря е издържано в средиземноморската традиция с уникалния принос на великия майстор – най-добрия готвач в света, който е неговият автор.

Чудесна е и винената селекция.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply