Мигрена – изцеление с кристали

Животът ни се е превърнал в забързан и напрегнат. При толкова много стрес и изтощаваща рутина – мигрените са почти част от нашия ежедневен живот.

От малки неприятни болки до мигрени в пълния си ефект, главоболието може да повлияе на живота ви по различни негативни начини.

Главоболието често се групира в „тихите епидемии“ на здравословни проблеми – тези, които рядко се обсъждат, пренебрегват, често игнорират въпроси, които заслужават по-голямо внимание и информираност.

Колко лош е проблемът с главоболието?

А какво да кажем за различните болкоуспокояващи, използвани за намаляване на болката и дискомфорта? Главоболието е едно от най-разпространените медицински състояния в света. Близо една пета от всички хора по света се оплакват от главоболие всяка година и болката е достатъчно остра, за да изпрати близо милиони души в лекарския кабинет.

Типичното лекарство срещу главоболие обикновено включва ибупрофен, адвил, аспирин, кофеин или комбинация от тези вещества. И макар да могат да бъдат ефективни за облекчаване на болката, те не са естествен болкоуспокояващ.

Замисляли ли сте се да използвате кристали за главоболие? Често пъти главоболието ни може да бъде свързано със стрес или напрежение, което се появява в най-неудобните моменти – когато имаме настъпващи крайни срокове или огромен списък за „вършене“. Когато почувствате начало на главоболие, отстъпете от компютъра и отделете няколко минути, за да си легнете, поставяйки кристали за облекчаване на болката върху и около главата.

Аз лично се опитвам да прескоча лекарствата, за да избегна вредата за тялото в дългосрочен план – но понякога, когато стане по-непоносимо, се налага да я захапвам. Баба ми е на 92 години и нейната мантра е никога да не приема хапчета.

С участието си в кристали и техните вълшебни свойства от 16-годишна възраст – днес с целия ми опит, както и с много от тях успях да се свържа по целия свят – със сигурност мога да кажа, че кристалите могат да направят чудеса с мигрената. Има не само вяра – но и наука в подкрепа на магическите кристали.

Висулка или огърлица аметист около гърлената чакра може да помогне за балансиране на потока на цялата нервна система и да помогне значително при мигрена. Ето какво могат да направят за вас кристалите Аметист:

– донася огромни ползи на мозъка;

– съдейства за балансиране на нервната система, както и кръвообращението;

– освобождава стреса и умората

– помага за релаксиране на нервната и кръвоносната система на тялото ни и успокоява ума.

– един от най-добрите полускъпоценни камъни за мигрена

Как можете да използвате кристали за да облекчите състоянието си?

Има няколко мита и суеверия, свързани с лечението с камъни в интернет и на други места – макар това е една от най-лесните и чисти форми на изцеление, известни на човечеството.

Камъка, който ще използваме като лек за мигрена е Аметист – можем да го използваме по 2 начина за да ни помогне да подобрим как се чувстваме.

1.) Използвайте полиран камък или кабашон – това са само 2 вида фигури – полирания е кристал с неправилна форма, полиран от всички страни. Кабошонът е плосък в долната част и извит отгоре.

След като се сдобиете с с кристала, трябва да го пречистите – Просто вземете чиста вода от чешмата – поставете кристала за една нощ в съд с нея и той е готов да се използва винаги, когато имате мигрена – Просто го търкаляйте по челото си отляво надясно 7 пъти и отдясно наляво 4 пъти. Можете да повторите същото 3 пъти през интервали от 10 минути. Лечебните свойства на кристала на аметиста могат да направят чудеса на проблема ви с мигрена и без странични ефекти.

2.) Носенето на лечебни орнаменти – Понякога може да не сме в състояние да отделим 20 за да седнем и да проведем подобна сесия като по-горе.

Специално по време на срещи, в работно време, на партита и на всички такива места, където никога не се нуждаете от това.

Така че за такива моменти и за онези, които имат тежки проблеми с мигрената – можете да имате обикновена кръгла огърлица от аметист или гривна на лявата китка. Кръговият дизайн поддържа циркулационния поток по същия модел – Свойствата на аметиста внасят спокойствие на нервната ви система и са чудесна предпазна мярка при мигрена. Както се казва, предпазливостта е по-добра от лечението.

Кристалите са дар на природата и като всеки друг дар на природата – те също имат изобилие от лечебни свойства, съставени с различни минерали и енергия. Правилното им използване може да направи чудеса за вашето здраве и благополучие, а също и да спомогне за развитието на една по-добра личност като човешко същество.

Можете да закупите ръчно изработени бижута от полускъпоценни камъни и кристали с 10% отстъпка от сайта https://zenlife.bg/ като използвате промо код 10PROMO.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply