Защо блондинките са толкова желани по целия свят

Русите жени изкушават, привличат внимание и често карат околните да се обръщат след тях. Споменавайки думата блондинка, веднага се сещаме за образите на редица дами от света на шоубизнеса, които са модел за подражание на жени от всички точки на света. Тяхната визия се превърнала в запазена марка и ликът им няма как да бъде объркан.

Но защо блондинките са толкова предпочитани? Ето няколко причини:

Привличат мъжете

Просто ги привличат! Разбира се, не всеки мъж предпочита русите дами. Но безспорен факт е, че блондинките привличат погледите на мъжката част от човечеството. Според много господа, русите жени са по-женствени, обичат да флиртуват и да се забавляват с пълна сила. А това са основателни причини да са толкова желани, нали?

Миловидното излъчване на естествено русите жени

Тук говорим за онези блондинки, които имат прекрасно миловидно излъчване – с естествено руса коса, със светла кожа и с топли сини очи. От тях струи нежност и невинност, която мъжете харесват. Това разбира се е на пръв поглед, защото зад това мило ангелче не се знае какъв характер се крие… Но все пак говорим за излъчване и първоначално привличане.

Цялостната визия

Заради светлата си коса, блондинките могат да си позволят да носят всякакви цветове – от класическите бяло и черно до ярки и екстравагантни комбинации. Това се отнася както за облеклото, така и за грима – там също могат да експериментират с различни цветове при сенките за очи и най-вече при червилото. Могат да заложат както на светли, леки, „кукленски“ нюанси, така и на много наситени цветове в зависимост от това дали искат да изглеждат по-миловидни или залагат на по-предизвикателна визия.

Заради самата коса

Добре поддържаната руса коса няма как да не направи впечатление. Особено ако е „собственост“ на дама, която знае как да я „носи“ и да събира погледите на околните. Блондинките са на ясно, че всеки рус кичур изисква много грижа и внимание. Това важи най-вече за летните месеци, когато косата е изложена на силните слънчеви лъчи и солената морска вода.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар