Влиза забрана за ползване на смартфони и камери на концертите на Мадона

„Ако някой използва мобилен телефон на концерти ми, ще бъде изхвърлен от концертната зала“, каза Мадона в изявление по повод 14-ия си студиен албум със символичното име „Madame X“, пише Дарик.

Певицата иска да направи на турнетата си възможно най-доброто, затова този път стигна до крайности.

„Използването на мобилни телефони, смарт часовници, камери и подобни устройства няма да бъде позволено по време на концертите. Трябва да резервирате мястото си предварително, за да влезете в сградата, а след като билетите ви заради мобилни телефони са анулирани, няма да можете да ги използвате“, се казва в изявлението.

Мадона ще ангажира компанията „Yondr“, която ще осигури заключващи се чанти за телефон, които могат да бъдат отключени след концерта.

Някои фенове са се съгласили с молбата й, вярвайки, че певицата иска концертът да бъде „почувстван“, а не постоянно да се гледа в телефона.

Наскоро Мадона се оплака от вредите, нанасяни от мобилните телефони, вярвайки, че те са я раздалечили с децата й. Синът й Дейвид беше лишен от телефона си, защото, както казва тя, децата й са били обсебени от снимките на други хора и са започнали да се сравняват с тях.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply