Българка създаде уникална колекция дизайнерски картички за рожден ден

Дизайнерката Теодора Йорданова разработи уникална колекция картички за рожден ден. Целта е да внесе свежест, хумор и стил в морално остарелите картички, които се намират в онлайн пространството. Колекцията е разработена ексклузивно за сайта Saveti.bg, като картичките са предоставени за свободно ползване.

Цялата колекция с картички, може да намерите на адрес: https://saveti.bg/kartichki-za-rojden-den/

За момента броят им е 25, но обещава да сътвори още, при наличие на интерес.

Спазен е принципът „за всекиго по нещо“, а самите картички са разделени в различни категории: за мъже, за жени, за пътешественици и забавни – специално за хората с чувство за хумор. Целта им е да зарадват и накарат рождениците да се усмихнат широко. Самите пожелания също са авторски.

Ето някои от оригиналните предложения:

Картичка за рожден ден за Пътешественици

Забавна картичка за рожден ден – Космос

Пожелание за мъж мечта

За хора с чувство за хумор, които нямат против шегите с ЕГН-то

Картичка за жена

Картичка за рожден ден за приятел

Картичка – поглед към бъдещето

Картичка за нежния пол

Картичка за порода Пътешественици

Още за дизайнерката:

Няма как да не споменем, че талантът на Теодора Йорданова не се изразява само в създаването на дизайни и дизайнерски картички, а прославя България, създавайки мозайки за местни и международни проекти.
Мозайката се изгражда посредством различни опуси – термин за начина на подредба и изграждане. Късчетата (тесерите) се чупят и оформят със специални клещи за мозайка – всяко по отделно, така че когато са едно до друго да изграждат формата триизмерно с цветове.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply