Едно нещо, което успешните хора не правят в почивния ден

Уикендите са страхотна възможност… да напреднем в живота. Същевременно, за някои хора те са основен повод за регрес, пише Мениджър.

Какво правят най-успешните личности през почивните дни? Business Insider потърси мнението на Раян Кан, кариерен експерт, основател на The Hired Group в САЩ, както и създател на онлайн курс под наслов „How To Get Hired“. 

Има много предложения какво да правят хората в така важните почивни дни и какво да пренебрегват, включително че трябва да си освободят време за спонтанни и непланирани забавления, че трябва да използват времето, за да изграждат нови връзки с нови приятели. И двете посочени за пример са свързани с най-важното едно единствено нещо, което мнозина забравят по време на почивните дни: че това е време за личен живот. 

Най-успешните хора не прекарват уикендите в работа, казва Кан. Толкова е просто. И те не неглежират личния си живот.

„Намалете стреса от работата, като отделите време да организирате личния си живот. Имате ли някакви проекти около къщата, които са ви в ума за вършене отдавна? Сега е времето да ги изпълните“, казва той. И продължава: Не работете до пълно изтощение и през уикенда. Отделете време да се фокусирате върху себе си.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply