Препоръки за избор на бебешки шезлонг от Rayatoys.com

Това е правилният избор за Вашата почивка на открито, в парка или докато разхождате детето някъде навън. Те са много удобни, лесни са за пренасяне, а освен всичко друго детето може да си поспи в него, докато вие си сладко си бъбрите с приятели. Единственото нещо, от което се нуждае детето в този момент е само да го полюшкате за малко, за да се почувства, сякаш се носи на пухкаво облаче. Шезлонгите притежават много удобна седалка с възглавничка, която можете да регулирате при повечето в различни положения. За да изберете най-добрия, разгледайте огромното разнообразие сред бебешки шезлонги от Rayatoys.

Какви модели бебешки шезлонги има

Различните модели люлеещи се или електрически са оборудвани със разнообразни екстри, като сенници, амортисьори,  крачета с функция против пързаляне за по-голяма безопасност, сигурни колани, подсилени облегалки, който могат да се регулират лесно, меки възглавнички, осигуряващи изключителен комфорт и удобство на детето. Меките им части могат да  се отстраняват и изпират много лесно. Сред различните модели,повечето се сгъват изключително лесно и се съхраняват удобно и компактно. Някои имат възможност за регулиране на облегалката в различни позиции, опция за регулиране на скоростта на люлеене на люлките с таймер. В онлайн магазина, rayatoys.com можете да видите огромно разнообразие от евтини бебешки шезлонги, които най-общо можем да разделим по вид на:

 • Люлеещи се;
 • Електрически;
 • Мултифункционални.

 

С какво ни помагат

Техните предимства са безкрайно много. С тяхна помощ Вие можете:

 • Лесно да пренесете Вашето съкровище на удобно за Вас място, където да имате постоянен поглед и достъп до него;
 • Вие можете безпроблемно докато седите на дивана пред телевизора, или пък в парка с книга в ръка да люлеете бебчето докато се успокои или заспи;
 • Без излишно притеснение да настаните детето до Вас. Съвременните люлки са изключително безопасни, оборудвани със сигурни колани които придържат ефективно, а меките възглавнички осигуряват правилната стойка.

Какво трябва да знаем преди да купим

Едва ли има нещо което да е по-важно от това да сте убедени, че продуктът, който ще закупите ще е наистина качествен и безопасен за Вашето малко съкровище. Затова, купувайте продукти за Вашето дете единствено от водещи детски магазини, като онлайн магазина rayatoys.com, за които сте абсолютно сигурни, че ще Ви предложат качествени стоки от познати и водещи производители. Когато сте се спрели вече на съответна люлка или шезлонг внимателно прегледайте продукта за да се уверите, че няма остри ръбове. Обърнете внимание също така, дали позициите се сменят лесно и дали дръжката на шезлонга ви е стабилна и удобна. Изключително важно е и от каква материя са седалката и възглавничката и дали могат лесно да се свалят, за да се перат. Наред с сигурността на бебчето трябва да се съобразим с още няколко важни неща:

 • Възрастта на детето;
 • Неговото и Вашето удобство;
 • Олекотеност на материалите;
 • Стабилност на конструкцията;
 • Функционалност.
Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар