Лоши ли да отношенията между Хари и Уилям?

​​​​​​Отношенията между британските принцове Хари и Уилям са били влошени доста преди да се появи Меган Маркъл. За това пише вестник „Мирър”.

Източници, близки до кралското семейство, съобщават, че службата на херцога на Съсекс в армията се оказала истинската причина за многогодишните раздори между братята. Говорейки с тях „Мирър” научи, че Хари неведнъж е казвал, че „10 години в армията ме направиха много по-нормален, отколкото на семейството ми му се искаше да вярва“, информира darik.

Херцогът на Съсекс не криел, че след завръщането си от армията през 2015 г., трудно можел да свикне с живота като член на кралското семейство и дори мислел да стане треньор по ръгби или пожарникар. Източници, близки до кралското семейство, съобщават, че в същото време принц Хари започнал да се дразни, че му се натяква, че е „втори след Уилям“.

Един от интервюираните от изданието информатори отбеляза, че Хари винаги се е нуждаел от семейството си, но е останал разочарован. „Трябваше да се вслуша в съветите на баща си и да остане на военна служба. Напускането на армията вероятно беше най-лошото му решение“, каза той.

Друг източник твърди, че принц Уилям също е сипвал масло в огъня и никога не е пропускал „всеки шанс да напомни на брат си кой от тях е предопределен да стане крал“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply