Кралица Елизабет носи едни и същи обувки по 7 години, причината ще ви шокира

Въпреки вируса Елиабет II се върна в Бъкингам

Британската кралица Елизабет II се е завърнала в Бъкингамския дворец в Лондон, въпреки пандемията от коронавирус, съобщава в. „Ивнинг Стандарт“ и dariknews.

Почивните дни кралицата е прекарала в Уиндзор, намиращ се в графство Бъркшър на около 40 км от британската столица. В понеделник тя не е имала планирани официални мероприятия, но е решила да се върне „за работа с документи“ в Бъкингамския дворец.

В неделя в. „Сън“ написа, че 93-годишната кралица и нейният 99-годишен съпруг принц Филип могат да бъдат поставени под карантина в кралското имение Сандрингам в графство Норфолк, където постоянно работят само няколко десетки души, което е далеч по-малко от служителите в Бъкингамския дворец и Уиндзор. Заради своята почетна възраст кралската двойки влиза в рисковата група.

Министърът на здравеопазването и социалната политика Мат Хенкок заяви в неделя, че правителството препоръчва на хората на възраст над 70 години да се самоизолират за срок до 4 месеца. Към момента във Великобритания са потвърдени над 1500 случая на заразяване с коронавирус, 55 души са починали, от тях 23 – в Лондон.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply