Дамски дънки от Pause Jeans

Знаете ли, че първите дънки били използвани за работно облекло? Това е така, защото платът е по-дебел и издържа много по-дълго време. В стечение на времето тази дреха набира все по-голяма популярност, като в историята и са отчетени и периоди, през които дори е пренасяна контрабандно. До днес те присъстват във всеки дамски гардероб, а комбинацията им с друга част от облеклото може да бъде изключително разнообразна. Съчетайте чифт дамски дънки с маратонки и спортен топ или заложете на риза и обувки на висок ток. Независимо какъв ще бъде вашия избор – едно е сигурно – вие ще бъдете стилни и неустоими.

 

Как да изберем подходящ чифт спрямо сезона

Обикновено моделите разделяме в две колекции, а именно пролет-лято и есен-зима. През топлите месеци изберете по-светли цветова. Изберете още и накъсан чифт дамски дънкови панталони, който ще ви помогне да постигнете една перфектна визия. Както и всяка друга част от облеклото, студените месеци, предразполагат носенето на по-тъмни цветове. Моделите с висока талия ще ви предпазят от студеното време, но и ще подчертаят най-добрите извивки на вашето тяло. Много от видовете са подходящи за всеки сезон, което прави дамските дънки още по-предпочитана дреха. Съветваме ви винаги да избирате чифт, който, на първо място, ви е удобен, защото само тогава ще изглеждате и ще се чувствате добре.

 

Как да предотвратим оцветяване след пране

При по-дълга употреба, цветът на дънковите панталони пада. Също така, възможно е, да оцветите и останала част от дрехите в пералнята, За да предотвратите този неприятен момент, перете дамските дънки отделно или използвайте програма с ниски градуси и специален препарат. Ако искате да запазите своят любим чифт за по-дълго, най-добре, перете на ръка. В пералнята ги обърнете на обратно и не ги смесвайте с други дрехи. Тъмните дънки перете с цветни или други такива, а светлите, които са най-предпочитан са топлите месеци, най-добре, почиствайте на ръка.

 

С какво можем да ги съчетаем

Позволете на въображението си да действа. Дамските дънкови облекла са толкова предпочитани и присъстват във всеки гардероб, благодарение на това, че може да ги съчетаете по хиляди начини. Сред най-добрите съчетания са:

  • С риза, обувки на висок ток и спортно-елегантно сако – съберете погледите по време на работа в офиса или на бизнес среща. Елегантният стил е предпочитаното ежедневно облекло на много жени. Постигнете го с правилният чифт дънки;
  • Маратонки, топ и жилетка – удобно и стилно. Моделите тип бойфренд са чудесни за това съчетание.

Разбира се, можете да създаде свой собствен стил, чрез различни комбинации. В нашия онлайн магазин ще намерите модели на различни цени и с различни размери, за да може всяка от вас да бъде удовлетворена от избора.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply