Мъск промени името на детето си

Граймс и Илън Мъск наскоро обявиха, че новороденият им син ще се казва X Æ A-12. Така двойката просто нямаше как да не посрещне редица подигравки и объркани реакции от потребителите на социалните мрежи.

Но милиардерът и канадската певица сега са решили да оставят зад гърба си X Æ A-12 и да посрещнат на бял свят X Æ A-Xii. Въпреки че промяната е незначителна, тя успява да отговори на изискванията на щата Калифорния за издаване на карта за социално осигуряване.

Граймс сама обяви новината в своя Instagram акаунт, където често се налага да отговаря на въпроси за името на сина ѝ. „Хубаво е! Просто премахнахме числата, за да спазим закона на Калифорния. Сега е с римски цифри. Изглежда по-добре, ако трябва да съм честна.“, пише тя, цитирана от световните медии.

След първоначалното изявление на Мъск и Граймс, известен адвокат по семейно право коментира, че щата Калифорния приема само 26-те знака на английския език за имена на новородените бебета. Двамата вече отглеждат малкия си наследник в Лос Анджелис, където прекарват времето под социална изолация.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply