Бившата съпруга на сър Род Стюарт се изолира в Ашрам

Бившата съпруга на сър Род Стюарт – Рейчъл Хънтър, прекарва блокирането изолирана от света в Ашрам, Индия.

50-годишният бивш супермодел – която беше омъжена за Род Стюарт за 16 години между 1990 и 2006 г. – сега е йога и прекарва времето си под строга карантина в Ашрам, което е място за практикуване на йога, медитация и други източни духовни практики, припомня БГНЕС.

Разкривайки решението си да се скрие далеч от света, тя написа във Facebook: „Не съм виждала познато лице от месеци, не съм докосвала друг човек от месеци. Това беше време на интензивно самонаблюдение и признавам, че беше много поучително. Много хора също са преминали през това. Моля, не го възприемайте като драма и не съжалявайте”.

Красивата блондинка вярва, че Майката природа „ни даде урок“ чрез глобалната здравна криза и заяви, че иска да бъде „по-безкористна към благополучието на другите“ вследствие на пандемията.

Тя добави: „Така че това само ми припомни как да живея по-съзнателно, отговорно, истински. Да обичам истински през останалата част от живота си. Винаги ще помня отправените в интернет хиляди изявления: “Майката природа учи, това е урок “. Какъв да е новият начин на живот? За мен това е да живея по-съзнателно. Не само да живея по-смислено и мислейки за собственото си благополучие, но и да бъда безкористна. Да живеем и за благополучието на другите !!!”, пише тя.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply