Как Певицата Адел се пошегува с драстичното си отслабване

Певицата Адел се шегува с драстичното си отслабване, пя и се превъплъти в призрак по време на дебюта си като водеща на телевизионното шоу „На живо в събота вечер“по Ен Би Си, съобщи Би Би Си.

Въпреки очакванията на почитателите си, че ще представи нов албум в предаването, Адел не го стори. Преди дни тя написа и в Инстаграм, че в предаването ще се концентрира изцяло върху ролята си на водеща, припомня БТА.

Адел не е издавала албум от пет години, а предишната й поява по американска телевизия беше преди три години, на церемонията за наградите „Грами“ през 2017 г. Възходът на кариерата й в САЩ започна преди дванадесет години именно след гостуването й в „На живо в събота вечер“.

„Знам, че изглеждам доста по-различно в сравнение с последния път, когато сте ме виждали, но всъщност причината са ограниченията заради Ковид-19. Трябваше да пътувам и се наложи да взема само половината от себе си и това е половината, която избрах да доведа“, каза певицата, когато се появи в студиото.

Адел призна, че била много уплашена едновременно да води шоуто и да пее, но все пак запя по време на един от скечовете. В друг пък влезе в образа на призрак, а след това се превъплъти и в англичанка, тайно пристрастена към книги за оцветяване, която пита врачка какво бъдеще я очаква. „Не виждам концерти през 2020 г. Само оцветяване“, пророкува й гадателката, изпълнена от комедийната актриса Кейт Маккинън.

По време на деветдесетминутното шоу гост на Адел бе певицата, известна с псевдонима Хър.

Адел посвети епизода на шоуто на всички хора, които са първа линия в борбата срещу пандемията от новия коронавирус, част от тях бяха поканени да бъдат гости в студиото в Ню Йорк при спазване на социална дистанция.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply