Хю Грант е преоледувал Ковид-19

Британският актьор Хю Грант е прекарал болестта Ковид-19 по-рано през годината, съобщи ЮПИ.

Шестдесетгодишният Грант е споделил за срещата си със заболяването, причинено от новия коронавирус, в епизод от „Късното шоу“ на Стивън Колбер.

Британският актьор и съпругата му Ана Ебърстийн са прекарали болестта през февруари. Грант разказва, че впоследствие си е направил тест, който е установил наличието на антитела срещу Ковид-19. Сред симптомите, които е имал, са били прекомерно потене, тежест в гърдите и загуба на обоняние.

„Потях се обилно. Имах чувството, че огромен човек е седнал на гърдите. След това установих, че не мога да надуша нищо. Паникьосах се, защото по това време хората едва започваха да говорят за загубата на обоняние като симптом на заболяването“, разказва Хю Грант, цитиран от БТА.

Актьорът споделя, че се е опитвал да надуши различни неща – цветя, боклук, парфюма на жена си, но без резултат. Той допълва, че е прекарал карантината заради Ковид-19 със съпругата си и трите им деца.

Почитателите на британския актьор, известен с ролите си във филми като „Четири сватби и едно погребение“, „Нотинг Хил“ и „Дневникът на Бриджит Джоунс“, могат да го гледат в сериала „Отмяната“ на HBO, в който си партнира с Никол Кидман.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply