horavnujda.com – нов сайт ще помага на нуждаещите се у нас

horavnujda.com е името на уникален по рода си български уебсайт, който има за цел да помага на нуждаещите се хора с информация къде могат да намерят безплатно подслон, храна, работа и др. Проектът стартира този декември.

Сайтът ще публикува информация за различни центрове, помагащи на бездомните и нуждаещите се. По този начин той постепенно ще започне да изгражда общност от хора, които имат желание да помагат по различни начини.

Проектът е създаден от студента по богословие Мирослав Иванов. Самият той преминал през множество трудности и здравословни проблеми, за да достигне до момента, в който е решил, че за него е от важно значение да помага на нуждаещите се.

„Стартирахме този сайт, с голямата надежда и увереност, че можем да помагаме на хора, които са в огромно затруднение. Затова решихме да изброим места, където те могат да получат безвъзмездна помощ. Това е едно онлайн място, където хора, имащи възможност и желание да помогнат, да срещнат такива, които са в затруднение“ – споделя Мирослав.

Според него най-важно е подкрепата за нуждаещите се да не е еднократна кампания по време на празниците, а да се извършва целогодишно.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply