Коя футболна звезда си подхожда с вашата зодия

Астрология и футбол? Освен да гледаме и играем мача, това е и шанс за нас да си мечтаем за мъже, които красят футболните игрища. Затова измислихме списък с много красиви международни футболисти, за да ви помогнем да разберете кой би бил идеален за вас въз основа на вашия слънчев знак.

Овен: Тиери Хенри

Овен, искате да излезете с мъж, който не ви смущава или пресича линии, Лео Тиери Хенри е идеален за вас. Класният французин е не само достатъчно добре изглеждащ, за да привлече вниманието ви, но той също така защитава немалко каузи, вариращи от СПИН до помощ на УНИЦЕФ.

Телец: Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм е човек, който разбира ангажираност, за което вие сте. Плюс това, никой не оценява някого с велик бизнес нюх, подобно на Телеца, което е друго нещо, с което вие двете богати деца бихте обвързани!

Близнаци: Оливие Жиру

Той е известен със своя външен вид на супер модел, който е достатъчен, за да привлече вашето непостоянно внимание Близнаци. Неговата красива рамка е идеалният контраст на вашата изящна личност.

Рак: Пауло Дибала

Хората може да мислят, че си плаха, но ти обичаш взривоопасни момчета. Ето защо пронизващите очи и сексуалната привлекателност на аржентинеца Пауло Дибала, Скорпион, със сигурност ще ви закачат. Това е хипнотична връзка.

Лъв: Жерар Пике

Обичате мъжете, които знаят какво мъдро да кажат в социалните медии мъж, какъвто е съпругът на Шакира, Жерар Пике. Нищо чудно, че футболните залагания на Барселона в предстоящия мач с Валенсия с коефициенти 1.22 за победа. Пике е известен със своите коремни преси и тъмносини очи, той изглежда да предизвика суетния ви интерес.

Дева: Сеск Фабрегас

Здравият и красив футболист е напълно различен от вашата изискана и женствена личност, с мускулестата си рамка и татуираните ръце. Това вероятно е причината мачът ви да доведе до фойерверки!

Везни: Иско

Вероятно най-сексият футболист днес, испанецът Иско е Овен, знакът, който е полярен срещу вашия. Това означава, че и двамата ще имате електрифицираща физическа химия. Освен това Везните са почитатели на красотата, така че вашият красавец трябваше да бъде някой изключително красив.

Скорпион: Рикардо Кака

Пенсионираният бразилски играч Кака винаги е бил сърцеразбивач. Но не само затова бихте искали този мъж, който е Телец. Неговата пронизваща светлина сладка личност е това, което ще ви привлече към него, Скорпион, както и вашите противоположности – привличат химическа връзка.

Стрелец: Кристиано Роналдо

Наглата и прекалено самоуверена личност на Кристиано Роналдо не е за всеки. Но ти, оценяваш природата на този човек. Харесваш мъже, които са играчи, защото твърде лесно се отегчавате от срамежливите и сладки. Роналдо е всичко друго, но не и това!

Козирог: Мая Йошида

Обичате мъже с стремеж и фокус, поради което японският футболист Мая Йошида, която също е Дева, е мъжът за вас. Всъщност той е толкова дисциплиниран и всеотдаен, че дори е написал книга, наречена „Непобедим ум“.

Водолей: Насер Чадли

Водолей, обичате да живеете от дивата страна и да бъдете свободомислещ хуманитар. Белгийският футболист и Лъв (вашият противоположен знак) е идеалният мъж за вас, защото мъжът буквално позира гол, за да повиши осведомеността за рак на тестисите. Има ли съвпадение, по-перфектно за вас?

Риби: Йоан Гуркюф

Синеокият и тъмнокос френски футболист Йоан Гуркюф има кинозвезден облик. Наричан „наследник“ на емблематичния Зидан, Ракът е не само съвместим с вас, но все още не е реализирал пълния си потенциал на терена, което означава, че мечтател с зодия Риби като вас е точно този, от когото се нуждае!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply