Мис България 2019 Радинела Чушева представи страната с визия, вдъхновена от българските традиции

Мис България 2019 Радинела Чушева представи страната ни на 69-ия конкурс „Мис Вселена” в САЩ. Tя впечатли почитателите на конкурса с уникална визия, вдъхновена от българските традиции, в кръга с национални костюми.

Още преди конкурса Радинела Чушева сподели, че ще включи темата за красивата природа в страната ни. По думите й „Мис Вселена” е една много добра възможност за младите момичета, тъй като дава възможност те да представят страните си пред една огромна аудитория.

Радинела е висока 172 см. и с мерки: 88-62-88. Бакалавър е по журналистика и магистър по маркетинг в УНСС. До юношеска възраст е професионален състезател и български медалист по художествена гимнастика.

Когато беше обявена за Мис България тя получи остри критики заради заради корекциите, които има по лицето и тялото си. Това обаче не попречи на представителката на страната ни на „Мис Вселена“ да се подготви усърдно за конкурса и да се надява да се класира на челна позиция, припомня Дарик.

Короната спечели представителката на Мексико Андреа Меса, а церемонията беше предавана на живо от „Семиноул Хард Рок Хотел и Казино“ в Холивуд, Флорида.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply