Ето кой ще замени Саманта в новите епизоди на „Сексът и градът“

Продължението на култовия сериал „Сексът и градът“ ще бъде един от най-колоритните си персонажи – Саманта Джоун. За сметка на това обаче в него влиза полово неутрален герой, разкриват от платформата HBO Max, която ще излъчва сериала.

В десетте епизода на поредицата, озаглавена „И просто така…“ (And Just Like That…), персонаж от небинарен пол ще бъде героят Че Диаз, който ще се играе от актрисата Сара Рамирез, която зрителите познават като д-р Кали Торес от „Анатомията на Грей“.

Темата за пандемията от COVID-19 също ще бъде част от сюжета, разкри Сара Джесика Паркър, която не само играе главната роля, но е и продуцент на поредицата. Що се отнася до отказа на Ким Катрал отново да влезе в ролята на Саманта Джоунс, актрисата споделя, че заместник на скандалната героиня няма да има. „Не търсим човек за четвърта роля – имаме си Ню Йорк“, обяви Сара Джесика Паркър, като уточни, че ще има куп нови персонажи, просто никой от тях няма да е в ролята на „заместник“ на Саманта.

За новия „Сексът и градът“, както всички наричат сериала „И просто така…“, стана ясно в началото на 2021 година. HBO Max обяви, че новата поредица ще е с участието на Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, но героините им ще са с 20 години по-възрастни.

Новият сериал ще е с 10 епизода с продължителност 30 минути.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply