Бременна ли е Скарлет Йохансон?

Актрисата Скарлет Йохансон е бременна, съобщи електронното издание на британския в.“Daily Mail“, който все още очаква потвърждение от холивудската знаменитост и нейния партньор.

Засега блондинката не е съобщавала публично новината, че очаква още едно отроче, макар че се появиха спекулации, че може да е бременна, след като през последния месец тя пропусна участие в няколко събития преди премиерата на последната лента от киновселената на „Marvel“, предава БТА. Тя е изпълнителен продуцент на филма, в който също така изпълнява и главната роля.

Холивудската знаменитост и мъжа й си казаха „Да“ на скромна церемония, състояла се през октомври миналата година. Тогава радостната вест първи обявиха от Инстаграм страницата „Meals On Wheels America“. Предвид, че по онова време пандемията бе в своя разгар, в публикацията изрично се посочваше, че младоженците са спазили всички инструкции на американските власти за предотвратяване на разпространението на Covid-19.

Актрисата и звездата от шоуто „На живо в събота вечер“ се сгодиха през 2019 г., след двегодишна връзка, а пред олтара застанаха едва година по-късно.

 

отделение по хирургия

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply