Меган Маркъл ще бъде създател и изпълнителен продуцент на анимационната поредица

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл ще бъде създател и изпълнителен продуцент на анимационната поредица „Перла“ (Pearl) за стрийминг гиганта „Нетфликс“, съобщава „Дедлайн“.

Семейният сериал ще се фокусира върху приключенията на 12-годишно момиче, което намира вдъхновение в различни влиятелни жени от историята.

Поредицата ще бъде част от дългогодишната сделка на херцога и херцогинята на Съсекс с „Нетфликс“, в рамките на която те ще създадат сериали, документални поредици, документални филми, игрални и детски програми за стрийминг платформата.

„Подобно на много момичета на нейната възраст, нашата героиня Пърл е поела по пътя на себеоткриването, докато се опитва да преодолее ежедневните предизвикателства в живота“, казва Меган Маркъл, съоснователка на Archewell Productions.

„Радвам се, че Archewell Productions, в партньорство с мощната платформа на „Нетфликс“ и тези невероятни продуценти, ще ви представят заедно този нов анимационен сериал, който празнува необикновени жени през историята“, допълва херцогинята на Съсекс.

„Дейвид Фърниш и аз сме нетърпеливи да представим на бял свят тази специална поредица и съм щастлива, че успяхме да я обявим днес“, заявява Маркъл. Фърниш е съпруг на британската музикалната икона Елтън Джон.

„Вълнуваща приказка, която съчетава фантазия и история, „Pearl“ се фокусира върху младо момиче, което се научава да се уповава на собствената си сила, когато се впуска в героично приключение, като по пътя си среща важни жени от историята“, казва Меган Кейси от „Нетфликс“.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply