СОНИК СТАРТ сбъдва мечти със спортна инициатива

 

Звезди и хора от различни социални групи участват заедно в благотворителна инициатива за сбъдване на мечти

 

В подкрепа на инициативата ще се включат и звездите от „Отбор на сърцето“ – DJ Дончо, Боби Ваклинов, Играта, Лео, Монти, Петя Алекса, Моисей, Спенс, Ицака и други.

 

По време на националната кампания, баскетболният клуб за хора с увреждания „БКХУ Левски“ ще набира средства за закупуването на специализиран бус за своите спортисти

Броени дни остават до началото на националната кампания на СОНИК СТАРТ  „Заедно сбъдваме мечти“, която стартира в Балчик на 27 август 2021 г., продължава в Левски и Драгоман в началото на септември, а след това се разраства последователно в цялата страна.

Кампанията, която провокира всички малки, големи, можещи и искащи мечтатели да сбъдват мечти, цели да подкрепи активното социално включване, максимално развитие на потенциала на всяко дете и семейство, както и възможност за създаване на позитивно взаимодействие и общуване.

Инициативите, в които всеки гражданин ще може да се включи в рамките на „Заедно сбъдваме мечти“ са основно спортни – футбол, баскетбол на колички, фехтовка, карате, спортна гимнастика, лека атлетика, състезания с колички с дистанционно управление, както и водни спортове (там където позволяват условията) каяк, гребане, сърф и плуване.

В събитията ще вземат участие и спортистите от баскетболния клуб за хора с увреждания „БКХУ Левски“, които своевременно ще набират средства за сбъдването на една тяхна необходима мечта – закупуването на специализиран бус, с който ще могат да се включват във всички състезания в България и чужбина и отново да покоряват международната спортна сцена.

Запленени от желанието да сбъдват мечти, в подкрепа на инициативата ще се включат и звездите от „Отбор на сърцето“ – DJ Дончо, Боби Ваклинов, Играта, Лео, Монти, Петя Алекса, Моисей, Спенс, Ицака и други.

Под засилено звездно присъствие и голям зрителски интерес с възможност за включване в играта, първият съдийски сигнал на „Заедно сбъдваме мечти“ ще бъде даден в град Балчик на 27-ми август в 16,30 ч. на Крайбрежната алея (Дамбата), второто полувреме ще се играе в град Левски на 3-ти септември от 16,30 ч. в Спортнaия комплекс, а продължението ще се състои в град Драгоман на 10-ти септември от 15,00 ч.

„Спортът е призвание, себеусещане, стремеж. Той е тласък и притегателна сила към желанието да се изправяш пред предизвикателствата и същевременно с това сам да предизвикваш. То дава крачка напред към големите мечти и запалва онази малка искра в нас, която изпепелява всеки страх и срам, всяко падение. Онази искра, която запалва вълнението, куража и устрема към най-високите висини. Не е нужно да притежаваш олимпийски дух, а духа на приятелството, на солидарността и честната игра, за да станеш част от кампанията“ – коментира управителят на СОНИК СТАРТ Иван Иванов.

„Заедно сбъдваме мечти“ се осъществява с подкрепата и на: „БКХУ Левски“, гребен клуб „Черпоков“, морски клуб „Балчик“, Отбора на сърцето, СКК „Киокушин Левски“, Фехтовална академия „Етрополски“, Maze extreme, Отбор по суб сърф „Kalula sup team“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply