СОНИК СТАРТ сбъдва мечти със спортна инициатива

 

Звезди и хора от различни социални групи участват заедно в благотворителна инициатива за сбъдване на мечти

 

В подкрепа на инициативата ще се включат и звездите от „Отбор на сърцето“ – DJ Дончо, Боби Ваклинов, Играта, Лео, Монти, Петя Алекса, Моисей, Спенс, Ицака и други.

 

По време на националната кампания, баскетболният клуб за хора с увреждания „БКХУ Левски“ ще набира средства за закупуването на специализиран бус за своите спортисти

Броени дни остават до началото на националната кампания на СОНИК СТАРТ  „Заедно сбъдваме мечти“, която стартира в Балчик на 27 август 2021 г., продължава в Левски и Драгоман в началото на септември, а след това се разраства последователно в цялата страна.

Кампанията, която провокира всички малки, големи, можещи и искащи мечтатели да сбъдват мечти, цели да подкрепи активното социално включване, максимално развитие на потенциала на всяко дете и семейство, както и възможност за създаване на позитивно взаимодействие и общуване.

Инициативите, в които всеки гражданин ще може да се включи в рамките на „Заедно сбъдваме мечти“ са основно спортни – футбол, баскетбол на колички, фехтовка, карате, спортна гимнастика, лека атлетика, състезания с колички с дистанционно управление, както и водни спортове (там където позволяват условията) каяк, гребане, сърф и плуване.

В събитията ще вземат участие и спортистите от баскетболния клуб за хора с увреждания „БКХУ Левски“, които своевременно ще набират средства за сбъдването на една тяхна необходима мечта – закупуването на специализиран бус, с който ще могат да се включват във всички състезания в България и чужбина и отново да покоряват международната спортна сцена.

Запленени от желанието да сбъдват мечти, в подкрепа на инициативата ще се включат и звездите от „Отбор на сърцето“ – DJ Дончо, Боби Ваклинов, Играта, Лео, Монти, Петя Алекса, Моисей, Спенс, Ицака и други.

Под засилено звездно присъствие и голям зрителски интерес с възможност за включване в играта, първият съдийски сигнал на „Заедно сбъдваме мечти“ ще бъде даден в град Балчик на 27-ми август в 16,30 ч. на Крайбрежната алея (Дамбата), второто полувреме ще се играе в град Левски на 3-ти септември от 16,30 ч. в Спортнaия комплекс, а продължението ще се състои в град Драгоман на 10-ти септември от 15,00 ч.

„Спортът е призвание, себеусещане, стремеж. Той е тласък и притегателна сила към желанието да се изправяш пред предизвикателствата и същевременно с това сам да предизвикваш. То дава крачка напред към големите мечти и запалва онази малка искра в нас, която изпепелява всеки страх и срам, всяко падение. Онази искра, която запалва вълнението, куража и устрема към най-високите висини. Не е нужно да притежаваш олимпийски дух, а духа на приятелството, на солидарността и честната игра, за да станеш част от кампанията“ – коментира управителят на СОНИК СТАРТ Иван Иванов.

„Заедно сбъдваме мечти“ се осъществява с подкрепата и на: „БКХУ Левски“, гребен клуб „Черпоков“, морски клуб „Балчик“, Отбора на сърцето, СКК „Киокушин Левски“, Фехтовална академия „Етрополски“, Maze extreme, Отбор по суб сърф „Kalula sup team“.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар