Бен Афлек и Дженифър Лопес обмислят да сключат брак

Холивудските звезди Бен Афлек и Дженифър Лопес, които наскоро подновиха връзката си, обмислят да сключат брак, съобщава източник на Us Weekly.

„И двамата са лудо влюбени и този път нито единият не иска да пусне другия да си тръгне“, споделили източникът пред изданието.

49-годишния Афлек и 52-годишната Лопес изживяват любовта за втори път. Двамата се срещнаха за първи път  на снимачната площадка на филма „Трудна свалка“ и бяха сгодени от 2002 до 2004 г. Тогава Бен предложи на Дженифър с огромен розов диамант. Двойката отнеми сватбата в последния момент заради „огромното медийно внимание“. Четири месеца по-късно те официално се разделиха, припомня vest.bg.

Според източника този път Афлек и Лопес обмислят скромна церемония, вместо „пищна сватба“. Той добавя, че за певицата гаджето ѝ е вече „зрелият мъж на мечтите ѝ“ и тя определено ще каже „да“, когато настъпи моментът.

Бен и Дженифър започнаха да прекарват време заедно малко след раздялата на певицата с годеника ѝ Алекс Родригес през април. Месец по-късно стана ясно, че се е развихрил нов романс.

Друг източник на Us Weekly споделил, че Лопес и Афлек „винаги са се обичали“ и близките им „няма да са изненадани, ако двойката в крайна сметка пак се събере“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply