Откраднаха супер луксозна кола на Том Круз докато снима

BMW -то на холивудския актьор Том Круз е било откраднато по време на снимките на „Мисията невъзможна 7“ в Бирмингам, съобщи BBC. Според вестник „Сън“ луксозното возило е било задигнато от улица край Grand Hotel, като в колата е имало вещи на стойност няколко хиляди евро. Автомобилът е открит от полицията скоро след това на няколко километра от хотела, но престъпниците все още се издирват.

Камерата за видеонаблюдение се проверява и разследването продължава.

Всичко, което се е намирало в автомобила, обаче е изчезнало, в това число личните вещи на Том Круз.

Според британския таблоид крадците са сканирали и след това са дублирали сигнала, изпратен от безконтактния ключ на луксозния автомобил.

Том Круз снима в един от моловете на Бирмингам, като за целта част от търговския комплекс бе затворен за посетители от неделя до сряда.

В събота холивудската звезда посети близкия индийския ресторант Asha’s и предизвика големи вълнения в социалните мрежи. От заведението се похвалиха, че Круз е дошъл в компанията на още четирима души, пише dir.bg.

А само ден по-рано холивудската звезда Том Круз кацна с хеликоптер в двора на британката Алисън Уеб, защото закъснявал за среща.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply