Актрисата Лили Колинс и Джасмин Туукс се омъжиха

Актрисата Лили Колинс, любимата звезда от сериала „Емили в Париж“ се омъжи за режисьора Чарли Макдауъл. Щастливите младоженци публикуваха впечатляващи снимки от сватбата си в профилите си в Инстаграм. От публикациите на 32-годишната Колинс и 38-годишният Макдауъл става ясно, че те са се оженили в Дънтън Хот Спрингс, Колорадо, през уикенда. За големия ден булката е заложила на бяла дантелена рокля на Ралф Лорън. Колинс и Макдауъл са заедно от 2019-та година, а през 2020-та оповестиха годежа си .

Лили Колинс е дъщеря на известния британски певец Фил Колинс, пише nova. Чарли Макдауъл е син на британския актьор Малкълм Макдауъл и американската актриса Мери Стийнбъргън.

Появиха се и първите снимки от сватбата на Джасмин Туукс с  Хуан Дейвид Бореро. Пищната церемония се е състояла в родната страна на топ модела, Еквадор.  За най-специалния ден в живота си звездата бе избрала рокля на дизайнера Zuhair Murad с над 4-метров шлейф. Тоалетът й е вдъхновен от Грейс Кели.

Джасмин и Хуан, който е създател на приложението Снапчат са заедно от 2016 година. Сгодиха се по-рано тази година, а той й подари пръстен на стойност 250 000 долара с 18-каратово злато и 7-каратов диамант.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply