Марта Вачкова влиза в „Маскираният певец“

Към миналогодишните членове на Панела Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев в трети сезон на най-мистериозното риалити „Маскираният певец“ се присъединява и обичаната българска актриса Марта Вачкова (която е партньорка на Владо Пенев в живота).

Четиримата панелисти и този сезон ще имат тежката и забавна задача да опитат да разгадаят уликите, да познаят движенията и гласовете на маските и да дават своите предположения кой се крие в мистичните костюми, пише actualno. Тази събота в 20:00 по NOVA те ще се запознаят с новите герои, ще чуят първите им изпълнения и ще изкажат своите съмнения за 14-те скрити звезди. „За мен е истинска радост и чест да стана част от Панела на „Маскираният певец“.

Това е най-позитивното и семейно предаване, а също така любимо на най-малките зрители, което е прекрасно. Задачата ще е много забавна и сложна, защото тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-доброто от себе си, за да ни заблудят възможно най-дълго“, споделя най-новият член на Панела – Марта Вачкова. В миналия сезон тя бе гост-панелист в едно от предаванията. Актрисата допълва, че с Алекс, Владо и AZIS са близки приятели, което със сигурност ще ги направи и страхотен екип.

„Голямата новина е, че Марта Вачкова, която е със страхотно чувство за хумор, ще е детектив в панела. Не знам как ще се удържим да не умрем от смях с нея. Миналата година аз влязох без никаква подготовка. Естествено след първия лайф, изгледах всичко. Но предпочитам реакцията ми да е естествена и натурална и да не се влияя от хората, които ни пишат. Любопитното е, че в този формат и зрителят е ангажиран. Когато си на живо, чуваш гласа много по-добре, но не можеш да го огледаш добре. Не ни съдете строго! Ние сме там да ви помагаме, но понякога и да ви объркваме! Това е молбата ми към зрителите на „Маскираният певец“, сподели пък Алекс Раева в „На кафе“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply