Кейт Бекинсейл е била приета по спешност в болница

Aктриса Кейт Бекинсейл, която се прочу с ролята си в холивудската продукция „Пърл Харбър“, е била приета по спешност в болница, съобщава TMZ. Според информацията на медията звездата имала непоносими болки в гърба, пише dir.bg.

В момента Кейт снима „Дъщерята на затворника“ в Лас Вегас, като се предполага, че тя или е пострадала на снимачната площадка, или в хотела си.

Източници, близки до актрисата, съобщават, че тя все още е в спешното отделение, а сегашното ѝ състояние не е известно. По думите им Кейт получила болки в гърба си около 10:30 сутринта, което е наложило бързо да бъде хоспитализирана.

Откакто пристигна в Лас Вегас за снимките, Кейт Бекинсейл редовно документира всичко, свързано с престоя й там, в социалните мрежи. Тя сподели с последователите си за многобройните тестове за COVID-19, които е трябвало да направи, а също така се оплака от жегата в най-големия град в Невада.

Брайън Кокс, Тайлър Ритър и Ърни Хъдсън също участват в „Дъщерята на затворника“. Кокс играе бившия осъден Макс, който след като е освободен от затвора, се опитва да се свърже отново с дъщеря си (Бекинсейл) и племенника си.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply