Линда Еванджелиста призна, че е била обезобразена от козметична процедура

Бившият супермодел Линда Еванджелиста призна, че е била обезобразена за постоянно от козметична процедура за намаляване на мазнините, която я е накарала да изглежда подута и неузнаваема, пише БГНЕС.

56-годишната Еванджелиста каза, че се е подложила на CoolSculpting преди пет години и че е получила редкия страничен ефект, който причинява увеличаване, а не намаляване на мастните клетки.

Тя каза, че сегашният й вид – резултат от състояние, наречено „парадоксална мастна хиперплазия“ – обяснява отсъствието й от светлините на прожекторите през последните години.

„За моите последователи, които се чудят защо ме няма, докато кариерата на моите връстнички процъфтява, причината е, че бях брутално обезобразена от CoolSculpting процедурата, която направи точно обратното на обещаното“, пише Еванджелиста.

„Увеличи, вместо да намали мастните ми клетки и ме остави трайно деформирана дори след като претърпях две болезнени, неуспешни, коригиращи операции. Останах, както описват медиите, „неузнаваема“, добави тя.

Процедурата за козметично извайване е предназначена да замрази и убие клетките в мастните натрупвания, така че тялото да може да ги елиминира.

Линда Еванджелиста каза, че неуспешната процедура я е превърнала в депресирана отшелничка, разяждана от отвращение към себе си, а досегашният ѝ начин на живот е унищожен.

„Продължавам напред, за да се отърва от срама, и излизам публично с моята история“, пише бившият супермодел. „Толкова съм уморена да живея по този начин. Бих искала да изляза през вратата с вдигната глава, въпреки че вече не приличам на себе си.“

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар