Шарън Стоун

Шарън Стоун замести принцесата на Монако на благотворителна прожекция на новия филм за Джеймс Бонд

Принцът на Монако Алберт беше придружен от актрисата Шарън Стоун на благотворителна прожекция на новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ в Монте Карло миналата вечер, докато съпругата му принцеса Шарлийн остава в Южна Африка, пише Daily Mail, цитиран от Vesti.

60-годишният принц и 63-годишната холивудска красавица се поздравиха с приятелска целувка по бузата

Шарън, която на външен вид прилича доста на Шарлийн с изящната си фигура и къса руса коса, изглеждаше зашеметяващо елегантна в блестящата си сребриста рокля. Шарлийн, която е майка на 6-годишните близнаци Жак и Габриела от брака си с принц Алберт, сподели видео в Instagram, което популяризира нейната благотворителна организация срещу бракониерството.

Принцеса Шарлийн пропусна редица събития, като Гран при на Монако и ежегодния Rose Ball, както и други две събития, на които Алберт отиде, придружаван от Шарън Стоун.

Наскоро приятел на принцеса Шарлийн сподели, че тя не се смята за кралска особа. Говорейки пред списание People източник, близък до бившата състезателка по плуване сподели: „Тя гледа на себе си като на закрилник на наследниците, а не като на принцесата на Монако“.

Източникът добави, че принцесата се е „почувствала пълноценна част от семейството“, чак след като е родила близнаците, които й дали „вид сигурност“. Близкият на Шарлийн разкрива още, че тя избягва всякакви ангажименти, за да бъде с децата си и да се увери, че те водят полунормален живот.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply