Има ли Брад Пит нова любов?

Брад Пит може би има нова дама на сърцето си. Очевидци твърдят, че 57-годишният актьор е бил забелязан на среща с бившата съпруга на колегата си Джак Озбърн – Лиса Стели.

Двамата бяха засечени в хотел „Bel Air“ през уикенда от светски хроникьори, които веднага разпространиха новината, пише Radaronline. Те казват, че са 99 процента сигурни, че са били Пит и Стели.

Мълвата за тяхната връзка идва в момент, когато стана ясно, че бившата му жена Анджелина Джоли се среща с екс съпруга си Джони Лий Милър, британски актьор, и заявява, че е готова за нови любовни приключения, без да държи на обвързване, пише dir.bg.

Брад и Лиса вечеряли в ресторанта на хотела, а после следите им се губят. Може да си тръгнали и всеки да е поел пътя си, а може ида имат афера, пишат западните медии, тъй като са изглеждали видимо доволни да са заедно.

Лиза също е многодетна майка. Брад и Джоли, както се знае имат куп дечурлига. Лиса сключи брак с Озбърн през 2012 г. През май 2018 г. подаде молба за развод само три месеца след като роди третото им дете.

Най-голямото им е Пърл на 9, след това се появява Анди на 6, и накрая Мини, на 3 годинки.

След раздялата с Озбърн, тя имаше романс от близо година с друг мъж. 35-годишната Лиса е актриса, но има малко участия в киното.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply