Кари Брадшоу отваря вратите на жилището си

В чест на предстоящите епизоди от рестарта на сериала по НBO Max Original със заглавие „And Just Like That…“, самата Сара Джесика Паркър отваря вратите на жилището на Кари Брадшоу в Ню Йорк, в партньорство с Airbnb и Warner Bros. Consumer Products, пише „Форбс“.

Обуйте си „Manolo Blahnik“ и пристъпете в тази светая светих на Кари Брашоу, а и за много свободни дами, които следят историята на четирите приятелки вече 23 години. Продуцентите и Паркър ще бъдат домакини на два престоя, от по една нощувка за един до двама гости на 12 и 13 ноември само за $23 на вечер, в чест на 23-те години, откакто зрителите се запознават с колумнистката, икона на модата и нейните дружки, пише dir.bg.

„Героинята ми Кари Брадшоу, ми е много близка и скъпа на сърцето, и новия прочит на нейния свят в продължението на историята на „Сексът и градът“, беше такава радост“, каза Паркър. „Вълнувам се, че нашата публика ще изживее „Ню Йорк на Кари“, както никога досега и ще стъпи в нейните обувки, буквално, за първи път“, казва актрисата.

Резервацията ще бъде достъпна в понеделник, 8 ноември, за нощувки на 12 и 13 ноември.

По време на престоя си гостите ще бъдат потопени в типично изживяване на Кари, включително виртуален поздрав при настаняване от самата Паркър, коктейли „Космополитън“ за тост, възможността да се възхищават на емблематичния гардероб на Кари, и да обличат дрехите, както и да пробват обувките.

Те могат да си правят фотосесия, а сред интересните предмети, освен облекла, е и безжичния телефон от около 2000 г., с който могат да възпроизведат някои страхотни сцени.

„Тези престой не е състезание. Гостите са отговорни за собственото си пътуване до и от Ню Йорк“, казват от платформата за настаняване с „Airbnb“.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply