Къде вечерят Григор и Лолита?

„Най-доброто бистро в света“ или „Най-лошият ресторант в света“ – там Григор Димитров и любимата му Лолита Османова прекараха романтична вечер.

Рускинята се похвали с похвали с посещение на едно от емблематичните места в Париж в своя профил в социалните мрежи. На снимката с двамата позира шеф готвача на „Chez l’Ami Louis“.

Мястото има само 14 маси и предлага традиционна френска храна, съобщава bTV.

Лолита разкрива, че тя и Григор са хапнали охлюви с масло и чесън, пържени картофи и пилешки бутчета, придружени от червено вино.

На пръв поглед менюто не е претенциозно, но именно в начина на приготвяне е магията на малкото заведение, което съществува и пази безупречната си репутация от 1924 г. насам. Тук са вечеряли редица известни личности като режисьора Франсис Форд Копола, Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория, Ким Кардашиян, а при едно от посещенията на президента на САЩ Бил Клинтън, френският му колега Жак Ширак решава да го нагости именно в „Chez l’Ami Louis“.

В своята публикация Лолита Османова обяснява защо мястото се нарича „Най-лошият ресторант в света“. „Много е просто! Става дума за място с 14 дървени маси с дървени столове. Но има нещо магическо тук! Определено препоръчвам да го посетите!“, пише тя.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply