Гаджето на Безос си пада по Леонардо ди Каприо

Гаджето на един от най-богатите хора на света – Джеф Безос попадна под чара на Леонардо ди Каприо. Те се запознаха на благотворителен бал на Филмовия музей в Лос Анджелис, а реакцията на Лорън Санчес при срещата със звездата обиколи целия свят.

На кадрите се вижда как ди Каприо, Джеф Безос и любимата му Лорън Санчес разговарят на парти. В същото време приятелката на милиардера буквално поглъща с поглед актьора, застанала до своя любим, пише Дарик.

Видеото се появи в Twitter и потребителите веднага започнаха да правят мемета с реакцията на Санчес. „Намери си някой, който ще те гледа по същия начин, както Лорън гледа на Лео“, „Лео е господинът, който ще открадне приятелката ти“, „Една среща с ди Каприо и това е, всички милиарди вече не означават нищо“, „Лео не е виновен за момичетата, които флиртуват с него“, „Лео определено ще излети в космоса, но вероятно ще остане там“ и подобни.

Безос не пренебрегна коментарите в Twitter и реши да се пошегува със ситуацията. На страницата си той сподели своя снимка, на която позира гол до кръста и прегърнал табела с надпис „Опасност! Фатална стръмна скала“. А, отдолу написа : „Лео, ела тук. Искам да ти покажа нещо.“

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply