Парис Хилтън се омъжи

Парис Хилтън се омъжи в четвъртък за годеника си Картър Реум. „Не съм имала свободна секунда. Планирах сватба. Взимах уроци по танци два пъти седмично. Притеснявах се, че ще е трудно да танцувам с огромна рокля с дълъг шлейф“, разкава тя.

„Моята вечност започва днес“, написа тя в Инстаграм и публикува своя снимка с булчинска рокля, но не и сватбена на двамата с Картър.

Хилтън и 40-годишният Реум се сгодиха през февруари, повече от година откакто се срещнаха, пише dir.bg.

„Когато намериш своята сродна душа, не просто го знаеш. Усещаш го. Картър и аз сме заедно от първата ни среща и за рождения ми ден той организира специално пътуване до тропически рай. Докато вървяхме на вечеря по плажа, Картър ме заведе до кътче, украсено с цветя, и падна на колене. Казах му „да“. Няма човек, с когото бих предпочел да прекарам живота си. Той наистина е толкова невероятен – подкрепящ, лоялен, мил, брилянтен. Дава ми бизнес съвети и е толкова грижовен и романтичен. Просто си прекарваме чудесно заедно“, унася се в романтични приказки Парис.

През юни Хилтън каза пред медиите, че сватбената им церемония ще бъде „нещо магическо и забавно“. Кучето й чихуахуа на име „Даймънд Бейби“ също било специален гост на празника.

По време на появата си в „The Tonight Show“ при Джими Фалън през август, тя каза, че сватбата й ще бъде тридневна феерия и ще се преоблече в 10 рокли, защото обичала да сменя облеклото.

Сватбата на Хилтън и Реум ще бъде заснета като документален филм от 13 части и ще проследява от годежа й, през пазаруването на булчински рокли и планирането на сватбата до ергенското и моминското им парти в Лас Вегас.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply